Puromuz2.com: Kaliteli Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, bâtınmedarımaişetiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar tamamen size özeldir. Ancak gene bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç nöbetçi var! 1- Puro Seçimi Ben bu yazgımda günün her saatinde bâtınmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz bile keyfinize için, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrol Ika Yurt yapımı Karayip purolarda bâtınmeden önce nemliliğini yoklama etmek gerekir. Bu Toscanello bâtınin makbul bileğil. Toscanello severler damak zevklerine için farklı rutubet oranlarında bâtınmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş on da deneyim kanatılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi gereken önemli bir şart şurt var. Puro yalnızca amma yalnızca kokusuz tehlikele yakılır! Puro her ahit ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler gibi belirti yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilişki ve ilgi lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde doğru. Emniyetli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken yalım puroya düver değme etmemelidir. Ateşli maviliği purodan beş on uzak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her tarafı kırmızıya döndüğünde kızartma medarımaişetlemini esasardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 grado eğimle, aleve tam değme etmeyecek şekilde tutun. Bu medarımaişetlemi yaparken tüm tabanğın yeksan yanması gerektiği bâtınin puroyu aynı zamanda muntazam bir şekilde 360 grado döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına saf alevli çakmalara için beş on elan uzakta tutmanızda yarar var. Zira, bu soluk çakmaklar çok diridür ve lüks doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma medarımaişetlemi saf alevli çakmaklarla, beş on ahit alabilir. Bu süre size çağ kaybı gibi boşlukükebilir amma puro götürüm ve mesai lüzum. 5- İyi Yandığını Kontrol Ika Şimdi puroyu kesinlikle yaktığınımızı yoklama edelim. Puroyu kızartma medarımaişetleminden sonra aynasız çevirip çehreünüze beş on yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yumuşakçe tarz üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm fut kıpkırmızı ise yakma medarımaişetlemini esasarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her tarafı tam yanmamışsa, yani tüm fut kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu dudakınıza götürün. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kibrit veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü küçük dem elan çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış fasıl da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Kolayçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, çıktı puronuz bâtınime hazır. Pekâlâ ya siz hazır mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çısıkıntılı çısıkıntılı bâtınilmeli. Alacağınız her dem ortada en azcaından 40 saniye sorutmak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara gibi bâtınmeye çkırmızıışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı bâtınimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da vakit kaybetmeden hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı bâtınmeye devam ederseniz, puro o kadar üzücülaşır ki hiç bâtınilemeyecek duruma gelebilir. Bayağı bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Duman yumuşakçe ağıza doldurulur ve zevk azrailların dumanla tembihlmasına mezuniyet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartvizitın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan azca ilişki gösterdiğinizin bir medarımaişetaretidir. Sönen puronun küllerini hakkıyla temizleyin. Bunun bâtınin kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri hakkıyla temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonra puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim bâtıntiğim Toscanello bâtınin yine yakma iş teşkil etmez. Ancak baskı yapımı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda yaslılık hissedeceğinizi delalet etmek isterim.

Eğer puro nitelikli bir puro ise 15 yıl hatta elan uzun bir süre bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve kesinkes şart olan 2 şart şurtı manaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın platformın suhunet ayarıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız platform sıcaklığının 16 ila 18 grado ortada evetğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Aile içinde bu sıcaklığı yakalamanız nispeten zordur. Bu yüzden platform sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza gerek yoktur. Ancak bittabi şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız platformını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda hiçbir iş ile muhaliflaşmazsınız. Hıfız platformı sıcaklığında hakikat iş platformın itici bileğil lüks hamam olmasıdır. Çünkü hıfız platformı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile muhaliflaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise hıfız platformının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet lüks kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Elbet rutubet hıfız platformı sıcaklığına için değiş gösterecektir ve bu yüzden bile hıfız platformı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro hıfız kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yok ise herhangi bir tarz geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta tarz geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız platformının tarz geçirmemesi ve buna bandajlı olarak da kutu bâtınindeki rutubet ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak bâtınin anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı esenlayacak kesinkes tarz geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En iyi humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları kesinkes tarz geçirmedikleri bâtınin gayrı rakiplerine cesim üstelik atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.