Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, mideişçilikiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar büsbütün size özeldir. Ancak yeniden de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç derece var! 1- Puro Seçimi Ben bu alfabemda hasetn her saatinde midemeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz de keyfinize için, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Muayene Ika Yönetim inşaatı Karayip purolarda midemeden önce nemliliğini yoklama etmek gerekir. Bu Toscanello midein geçerli değil. Toscanello severler damak zevklerine için farklı rutubet oranlarında midemeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak berenarı da sınama yüzılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi müstelzim hayati bir kural var. Puro yalnızca ama yalnızca kokusuz odle yakılır! Puro her hengâm evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kadar buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro bağ ve ilgi icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde andıran. Tehlikesiz olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken yalaz puroya direk dokunma etmemelidir. Coşkun maviliği purodan berenarı münezzeh tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yanı alya döndüğünde kızartma işçiliklemini başardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 basamak eğimle, aleve tam dokunma etmeyecek şekilde tutun. Bu işçiliklemi yaparken bütün ayağın eşit yanması gerektiği midein puroyu aynı zamanda muntazam bir şekilde 360 basamak döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna katıksız alevli çakmalara için berenarı elan uzakta tutmanızda yarar var. Zira, bu konsept çakmaklar çok etli canlıdür ve zait andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma işçiliklemi katıksız alevli çakmaklarla, berenarı hengâm alabilir. Bu müddet size zaman kaybı kadar odaükebilir ama puro götürüm ve çalışma icap. 5- İyi Yandığını Muayene Ika Şimdi puroyu ne yaktığınımızı yoklama edelim. Puroyu kızartma işçilikleminden sonrasında aynasız çevirip yüzeyünüze berenarı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya rahatçe alım üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün bacak kıpkırmızı ise yakma işçiliklemini başarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yanı tam yanmamışsa, kısaca bütün bacak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu kenarınıza gdolayın. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek çalma veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü küçük dem elan çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış fasıl da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Hafifçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz mideime hazır. Peki evet siz hazır mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıesmer çıesmer mideilmeli. Alacağınız her dem ortada en azcaından 40 saniye oyalanmak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kadar midemeye çallıkışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı mideimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da hoppadak hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı midemeye devam ederseniz, puro o kadar şiddetlilaşır ki hiç mideilemeyecek duruma gelebilir. Ufak tefek bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Esrar rahatçe ağıza doldurulur ve dilsiz almaçların dumanla uyarılmasına cevaz verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıekeın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan azca bağ gösterdiğinizin bir işçilikaretidir. Sönen puronun küllerini pekçe temizleyin. Bunun midein kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri pekçe temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonrasında puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim midetiğim Toscanello midein yeniden yakma dava örgütleme etmez. Ancak el inşaatı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda kederlilik hissedeceğinizi açıklamak isterim.

şayet puro nitelikli bir puro ise 15 sene hatta elan uzun bir müddet de saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve katiyen şgeri olan 2 kuralı mazmunız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın ortamın hararet dereceıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız ortam sıcaklığının 16 ila 18 basamak ortada başüstüneğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Beyit içinde bu sıcaklığı yakalamanız enikonu zordur. Bu yüzden ortam sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza ister yoktur. Ancak şüphesiz şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama ortamını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda tek dava ile katlaşmazsınız. Muhafaza ortamı sıcaklığında hakikat dava ortamın ilgisiz değil zait hamam olmasıdır. Çünkü saklama ortamı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile katlaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise saklama ortamının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet zait kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Pekâlâ rutubet saklama ortamı sıcaklığına için değişim gösterecektir ve bu yüzden de saklama ortamı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro saklama kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde nanay ise herhangi bir alım geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta alım geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama ortamının alım geçirmemesi ve buna sargılı olarak da kutu mideindeki rutubet ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak midein anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı sağlamlayacak katiyen alım geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En hayır humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları katiyen alım geçirmedikleri midein başka rakiplerine mefret başkalık atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.